Inschrijvingen

📚 Welkom bij School Het Kompas – Inschrijvingen voor het Nieuwe Schooljaar! 🎓

Beste ouders,

Het is met groot genoegen dat we de start van de inschrijvingsperiode voor het nieuwe schooljaar bij School Het Kompas aankondigen. Wij zijn verheugd om u en uw kind(eren) te verwelkomen in onze bloeiende gemeenschap van gepassioneerde leerlingen en toegewijde docenten.

Bij Het Kompas streven we ernaar een stimulerende en inclusieve leeromgeving te bieden waarin elk kind wordt aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te bereiken. Onze focus ligt niet alleen op academische excellentie, maar ook op het cultiveren van creativiteit, karaktervorming en sociale vaardigheden die essentieel zijn voor de toekomst van onze leerlingen.

Gedurende deze inschrijvingsperiode nodigen wij u uit om meer te ontdekken over ons curriculum, onze buitenschoolse activiteiten, en ons gepassioneerde onderwijsteam tijdens onze open dagen en informatiesessies.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken om een solide basis te leggen voor de toekomst van uw kind. Schrijf uw kind in bij Het Kompas en geef ze de kans om te groeien, te leren en te bloeien in een inspirerende en ondersteunende omgeving.

Voor verdere informatie over inschrijvingen en om onze school te verkennen, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst voor uw kind.

Klik hier voor aan te melden